Bezettingswerken Turnhout

Communicatie : Nog voor de werkzaamheden starten is het van groot belang om exact te weten wat de plannen van de bouwheer zijn.

De geruststellende babbel die u voor de werken met Stef heeft zal ertoe leiden dat er goede afspraken gemaakt worden (natte cel, vocht in bestaande muren, ...)

 

Nakomen van gemaakte afspraken : Planning is een belangrijk onderdeel van een bouwproject. Om de bouwheer vervelende verschuivingen van afspraken met vakmannen in de agenda te besparen, zijn wij steeds op de afspraak. Een woord is een woord!

 

Proper werk : Alle materialen zoals radiatoren, ramen, enz. worden afgeplakt met plastic zodat deze niet bevuild worden door het pleistermateriaal. Ook het restmateriaal wordt netjes opgeruimd.

 

Respect voor andermans werk : Maar al te dikwijls hebben stielmannen enkel oog voor het werk dat zijzelf moeten verrichten.

 

Geen onder aanneming : Al  het werk van Bongip wordt door Stef en zijn eigen personeel zelf uitgevoerd. Dit is een garantie voor het nakomen van de beloofde meerwaarde van deze firma.

 

Reputatie en mond aan mond reclame : Dit is veruit het belangrijkste reclame middel van Bongip. Stef draagt er dan ook zorg voor dat elk project zijn bijzondere aandacht krijgt.

 

Service en opvolging : Als er na uitvoering van de werken toch nog details bijgewerkt moeten worden, dan kunt u erop rekenen dat deze zo snel mogelijk en met de glimlach tot in de puntjes verzorgd zullen worden.

Voor al uw pleisterwerken in huis : nieuwbouw en renovatie.

Contacteer ons nu voor een gratis offerte.  

gratis offerte

Wij gebruiken steeds kwalitatieve materialen en werken vooral met de volgende merken :

BONGIP PLEISTERWERKEN

Wynen Stef

Jubileumlaan 12

2300 Turnhout

0479 / 36.69.06

stef.wynen@bongip.be

www.bongip.be

BTW BE 0829 919 330